GEVELBEKLEDING

gevelpaneellogo

Eigenschappen
De samenstelling staat garant voor uitstekende eigenschappen zoals, kleurecht, zeer geringe uitzetting, ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte, rottingvrij, onderhoudsvrij.

Toepassing
De eigenschappen maken Keralit uitermate geschikt voor toepassing bij renovatie- en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie- en utiliteitsbouw als dakrand, dakkapel, boeiboord, gootafwerking, luifel, etc. Het Keralit dakrandpaneel is uitstekend te verwerken in combinatie met Keralit gevelpanelen.
Keralit is een duurzaam en milieuvriendelijk dakrandproduct en voldoet aan zowel de richtlijnen van het bouwbesluit als aan de eisen van het Nationaal Paket Duurzaam Bouwen (DuBo). De Basis van Keralit is opgebouwd uit gerycycled kunststof. De toplaag bestaat uit het in de bouwwereld zeer bekende Renolit.

gevelpaneel1

Garantie
Op Keralit wordt een een garantie verstrekt van 10 jaar op kleurechtheid, oppervlakte structuur, delaminatie van de finishing en de kern. Het KOMO-attest met productcertificaat garandeert u kwaliteitscontrole op zowel grondstoffen als eindproduct.

gevelpaneel2gevelpaneel3

Duurzaam
» Vele kleuren en natuurgetrouwe houtstructuren
» 6 meter monteerbaar zonder stuiknaden
» Onderhoudsvrij
» Milieuvriendelijk
» Eenvoudig te monteren
» 10 jaar garantie
» KOMO-attest met productcertificaat

Kleuren
Keralit dakpanelen zijn leverbaar in zowel RAL-kleuren als natuurgetrouwe houtstructuren.
Ook het uitgebreide hulpprofielen pakket is in de zelfde kleuren en structuren leverbaar.

gevelkleur