KOZIJNEN

Zendow Royal
Zendow royal is het raamsysteem voor de standaard bouwmethode in Nederland. De kozijnen hebben een inbouwdiepte van 115 mm en een schuinverdiepte voorzijde. De afgeronde vorm accentueert de ranke lijnen van het systeem, waarvan de profielen zijn voorzien van 5 profielkamers. Deze verzekeren een optimale akoestische en thermische isolatie.
9

Duurzaam

De moderne kunststof kozijnprofielen zijn ongevoelig voor schimmels, rot en UV-straling en kennen daardoor een lange levensduur. Doordat het materiaal volledig recyclebaar is, bij de productie weinig energie vraagt, en gedurende de hele levensduur nooit geschilderd hoeft te worden, levert het een substantiële bijdrage aan een beter milieu.

Isolerend
Een andere milieubijdrage zit in de hoge mate van thermische isolatie die de kozijnen bieden dankzij hun vijf inwendige kamers. Hoogwaardige afdichtingen vervaardigd van thermoplastische elastomeren verzekeren een wind- en tochtdicht sluiten van de ramen en deuren. Verder biedt Deceuninck zendow royal een uitstekende akoestische isolatie, wat zeker van belang is in potentieel lawaaiige woonomgevingen. Een ventilatiesysteem kan desgewenst probleemloos geïntegreerd worden.

Veilig
Deceuninck zendow royal houdt niet alleen kou, water en wind buiten de deur, maar ook lieden die in de woning niets te zoeken hebben. De profielen zijn voorzien van het SKG-certificaat voor inbraakwerendheid. Dat danken ze onder meer aan de ingebouwde versterking van gegalvaniseerd staal en hun compatibiliteit met alle gangbare soorten veiligheidsglas en beslag.

Mooi
Een gedistingeerde, strakke vormgeving en keuze uit een palet van subtiele kleuren maakt het Deceuninck zendow royal kozijn tot een sierraad voor elke gevel, ongeacht of dat de renovatie van een appartementengebouw betreft of de nieuwbouw van een villa. En dat blijven ze ook, want het materiaal is vuilafstotend en ongevoelig voor corrosie of verkleuring.

Zendow Flex
Zendow flex is een 70 mm kozijnsysteem dat uitermate geschikt is voor zowel moderne architectuur als renovatie. Kenmerkend detail van deze serie is de vlakke, afgeronde vorm. Alle profielen van deze serie zijn uitgerust met vijf profielkamers voor een optimale thermische en geluidsisolatie.

flex.jpg