SCHUIFPUIEN

Een open schuifpui laat woonruimte en tuin op een natuurlijke manier in elkaar overlopen. En als hij gesloten is, moet buiten blijven wat buiten is en binnen wat binnen hoort. Met de zendow monorail is dat allemaal op een verantwoorde manier mogelijk.

schuifpui

Veilig
Een schuifpui is een zodanig grote muuropening dat er hoge eisen gesteld worden aan de inbraakveiligheid. Bij de zendow monorail schuifdeur is daarop geanticipeerd door de mogelijkheid van meerpuntssluitingen op 3 of 5 plaatsen, terwijl de profielen zelf voorzien zijn van gegalvaniseerd stalen versterkingen.

doorsnedeh0026s

Isolerend
De zendow monorail profielen zijn compatibel met alle gangbare soorten isolatieglas. Bovendien sluit de pui absoluut water- en winddicht en biedt het 5-kamerprofiel zelf ook een hoge thermische en akoestische isolatie. Al deze eigenschappen samen zorgen ervoor dat een Deceuninck zendow monorail schuifpui gemakkelijk voldoet aan de Energieprestatienorm.

Mooi
De subtiele vormgeving en kleurstelling van de zendow monorail sluit volledig aan bij die van de kozijnenreeksen zendow flex en zendow royal. Desgewenst kan de schuifpui voorzien worden van een verlaagde onderdorpel om de doorloop groter en beter toegankelijk te maken.

pui2