OVER OZ BOUW

OZ Bouw is door dhr. M. Özbaran in het jaar 2000 opgericht. het bedrijf beschikt sinds 2003 over een eigen bedrijfspand met kantoor en werkplaats in Zuidbroek.

Dhr. Özbaran heeft ervaring in de bouw sinds de jaren tachtig. Destijds nog in Turkije. Toen had hij een eigen bouwonderneming waarbij hij voornamelijk in de woningbouw zat. In 1988 is hij naar Nederland gekomen. Hij heeft ruim tien jaar gewerkt als timmerman, voorman en assistent uitvoerder bij verschillende bouwbedrijven in Noord-Nederland.

In het jaar 2000 is OZ Bouw opgericht. Inmiddels is het gegroeid tot een allround bouwbedrijf met ervaring in zowel nieuwbouw, verbouw als renovatie. Dit kan een kleine klus zijn, het neerzetten van een complete woning, maar door de jaren heen zijn er ook diverse grotere projecten opgeleverd zoals de Yunus Emre moskee te Delfzijl en de Merkez moskee te Doetinchem. Kijkt u ook eens bij de projecten.(woord ‘projecten’ linken naar pagina ’projecten’)

OZ Bouw werkt bij de meeste projecten samen met specialisten op diverse gebieden. Met de meeste van deze partners werken wij al jaren lang samen. Zo zal uw metselwerk worden uitgevoerd door een ervaren metselaar, wordt het installatiewerk gedaan door een ervaren installateur en komen de materialen van gespecialiseerde leveranciers. Op deze manier krijgt u altijd de beste kwaliteit geleverd. Dhr. Özbaran is zelf ook vaak aanwezig op de bouw.